Overname Acmaa door Eurofins groep

 Overname ACMAA – Eurofins groep

Eurofins Scientific, een globale speler en marktleider op het gebied van bio-analytische testen, heeft op 19 juli 2018 succesvol de overname van de ACMAA group, gevestigd te Deurningen, afgerond.

ACMAA is een gerenommeerde, specialistische speler op de asbestmarkt en biedt in het Oosten van Nederland een compleet dienstenpakket aan voor het uitvoeren van asbestonderzoek: asbestanalyses in materialen, lucht en bodem en eindcontroles na asbestverwijdering.

De overname van de ACMAA group volgt kort na de overname van de Sanitas groep in oktober ’17, waarbij Eurofins de markt op het gebied van eindcontroles betrad. Met de laatste overname versterkt Eurofins haar bestaande expertise en portfolio en wordt een krachtig geografisch netwerk gecreëerd, met asbestlaboratoria in Amsterdam, Barendrecht, Sittard en Deurningen. Eurofins neemt zo ook in de asbestmarkt een leidende positie in om haar klanten nog beter en completer van dienst te kunnen zijn.

De Eurofins laboratoriumgroep heeft een leidende positie als betrouwbare partner voor milieuanalyses, onder andere voor bodem-, water-, asbest-, bouwstoffen-, asfalt-, ecologisch, hydrobiologisch- en specialistisch onderzoek. Door de combinatie van de nieuwe en bestaande activiteiten blijft Eurofins klanten overtuigen met een zeer ruim assortiment aan diensten en als leidende one-stop shop voor alle milieu-analyses en –vraagstukken.

 

  • Overname Acmaa door Eurofins groep

     Overname ACMAA – Eurofins groep Eurofins Scientific, een globale speler en marktleider op het gebied van bio-analytische testen, heeft op 19 juli 2018 succesvol de overname van de ACMAA group, gevestigd te Deurningen, afgerond. ACMAA is een gerenommeerde, specialistische speler op de asbestmarkt en biedt in het Oosten van Nederland een compleet dienstenpakket aan voor […]

  • Wij zijn op zoek naar een LABMEDEWERKER die van aanpakken weet

    Vanwege uitbreiding van het team, zoeken wij voor ons asbestlaboratorium een  Labmedewerker (40 u/w) die van aanpakken weet  De functie Voorbehandeling (drogen en zeven) van binnengekomen asbest verdachte monsters volgens voorschrift, waarbij gewerkt moet worden met persoonlijke beschermingsmiddelen; Voorkomende ondersteunende werkzaamheden verrichten. De eisen Nauwkeurig kunnen werken; Flexibel inzetbaar (bereid tot werken in diensten); Van aanpakken […]

Referenties:

Woningcorporatie Domijn

Voor woningcorporatie Domijn te Enschede zijn in 2012 en 2013 meer dan 900 woningen me...

Lees meer >
Woningstichting Mitros

Woningstichting Mitros heeft circa 31.000 woningen in eigendom en beheer in de regio Ut...

Lees meer >
Cursus asbestherkenning voor BAM medewerkers

Een groot aantal medewerkers van BAM en medewerkers van onderaannemers hebben de cursus...

Lees meer >
Woningstichting Bergh

Woningstichting Bergh, een woningcorporatie actief in de gemeente Montferland wil haar ...

Lees meer >

Icon4

Cursus Asbest

Hoe moet er worden omgegaan met asbesthoudend materiaal?

Lees meer

 Icon2

Downloads

Waar vind ik interessante asbestgerelateerde websites en links?

Lees meer

Koeriersdienst

Wilt u gebruik maken van de ACMAA koeriersdienst?

Lees meer